• ConDoor Industrial

    Dé overheaddeur voor bedrijfsgebouwen – op maat gemaakt en op tijd geleverd.

ConDoor Industrial

Condoor biedt een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren en innovatieve specials. Van staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste​ maat en kleur. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de deuren eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand.

De brochures van de Condoor Industriedeuren geven een gedetailleerd overzicht van het assortiment van Condoor. Op basis daarvan kunnen wij samen met u de specificaties van uw deur bepalen voor een passende prijs.

De meest gebruikte industriële overheaddeur is het Pro-Line S40-model. Een in staal uitgevoerde deur die universeel toepasbaar is en op maat wordt gemaakt (tot 12 meter breed).

Hoge Isolatiewaarde

Alle S40-overheaddeuren bestaan uit 40 millimeter dikke stalen sandwichpanelen (secties) die vrijwel naadloos in elkaar schuiven. De voor- en achterzijde van de panelen zijn vervaardigd van staal. Daar tussenin bevindt zich een brandvertragende schuimkern van polyurethaan (CFK-vrij). Dit alles levert een isolatiewaarde op in de hoogste klasse van de CE-normering, hetgeen uw energiegebruik aanzienlijk verlaagd.

Lange levensduur

Dankzij de extra dikke stalen beplating, die bovendien is verzinkt en gecoat, zijn de deuren optimaal beschermd tegen vervorming en corrosie. U bent hierdoor verzekerd van een lange levensduur. Daarnaast zijn de panelen voorzien van een extra geïntegreerde stalen versterkingsstrip. Deze zorgt voor een betere stabiliteit en langdurig functioneren van alle bevestigde componenten.

Op maat

Pro-Line S40-overheaddeuren worden volledig op maat gefabriceerd en op locatie gemonteerd en geïnstalleerd. Pro-Line S40-deuren kunnen desgewenst worden voorzien van een loopdeur en/of vensters. De overheaddeuren worden geleverd met handbediening, een kettingtakel of motor.

Brochure Industrial Doors (PDF)

Crawford

Crawford biedt een compleet programma aan sectionale overheaddeuren. De Crawford 1042 (in verschillende varianten) en de Crawford 370 (extra geïsoleerde deur) zijn allen sectionale overheaddeuren. Ze kunnen in alle industriële en commerciële gebouwen worden toegepast en zorgen voor een goede afdichting en isolatie.

Crawford OH.1042

De sectionale overheaddeur Crawford OH1042 is verkrijgbaar met (deels) ramen (OH1042.F) of ​panelen (OH1042.P). De sectionale overheaddeur Crawford OH1042 opent tot vlak onder het plafond en maakt zo de gehele deuropening vrij. Crawford biedt een volledige collectie sectionale overheaddeuren, zowel geïsoleerde sandwichpaneeldeuren en beglaasde framedeuren.

De OH1042.FG is hieronder afgebeeld en heeft in tegenstelling tot de OH1042.F geen verticale tussenstijlen.

Crawford OH1042P productbrochure (sectionale overheaddeur)

Crawford OH1042F productbrochure (volledig beglaasde overheaddeur)

Crawford OH1042FG productbrochure (volledig beglaasde overheaddeur zonder verticale tussenstijlen)

© Copyright - Van der Veer Garage- en Industriële Deuren